Nové byty jdou na dračku, na špici je lokalita pražského Vackova se skvělou dostupností

Nákupem nemovitosti lidé řeší vysokou inflaci, byty v Praze zůstávají bezpečnou investicí a nové jdou doslova na dračku. O to více je zajímavá nabídka společnosti Metrostav Development, která zahájila výstavbu nové etapy v oblasti horního Žižkova a do prodeje posílá 272 zajímavě řešených bytů se zahrádkami nebo balkony. Navíc ve skvěle dostupné lokalitě Vackova s přímým spojením na metro.

Moderní architektura s funkčními prvky

V katalogu projektu Byty u parku se nachází celkem 272 bytových jednotek od 1+kk po 5+kk v 11 moderně pojatých domech. Bydlení v Praze na Žižkově tak není jen o vlastnictví bytu, ale je to místo, kam se budete rádi vracet a kde můžete trávit čas na předzahrádkách nebo popíjet kávu na balkoně s pohledem do okolní zeleně parku Židovské pece. Architekti vtělili do projektu prvky funkčního bydlení využívající maximum denního světla a se zachováním soukromí jednotlivých bytů.

Symbióza města a přírody

Architektonické studio Architecture Interior Project využilo vybranou lokalitu a zasadilo do ní bytové domy, které nepřevyšují šest nadzemních podlaží, díky tomu mohou být obyvatelé nových bytů v symbióze s přírodou místního parku. Byty Praha 3 jsou tak vítaným oživením bytové architektury i realitního trhu a zájem je od prvního dne prodeje enormní. Majitelé bytů nebo jejich nájemníci mohou těžit z výborné dostupnosti i široké nabídky služeb sociální a občanské vybavenosti.

Za sportem i kulturou

Třetí pražská část ale láká také na zeleň, sportování v přírodě a volnočasové aktivity. Na Žižkově je nespočet parků, kam lze vyjet na kole nebo kde si děti mohou zajezdit na kolečkových bruslích, pohrát si na dětském nebo dopravním hřišti. V parcích se nacházejí volejbalová, basketbalová a fotbalová hřiště, ale také pikniková místa pro posezení s přáteli u grilu. Kdo raději za kulturou, může po práci zajít na divadelní nebo koncertní představení. Žižkov je domovem Žižkovského divadla Járy Cimrmana, ale též ikonického kina Aero s nabídkou nezávislé a artové tvorby.

Související příspěvky